Met deze informatiebrief informeren wij u over de activiteiten en verkeersmaatregelen die wij komende periode gaan uitvoeren. 

Dagafsluiting Beijerincklaan
Wanneer: Woensdagmorgen 21 april 2021 vanaf 06.00 uur tot en met woensdagavond 21 april 2021 21.00 uur.
Waar: Gedeelte Beijerincklaan tussen de rotonde Sterrenlaan en de aansluiting met de Bredeweg.
Wat merkt u ervan: Dit wegvak is geheel afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de afsluiting wordt de definitieve asfalt deklaag en markering aangebracht. De werkzaamheden bestaan uit het frezen van asfalt, het aanbrengen van nieuw asfalt en het aanbrengen van definitieve markering. Deze werkzaamheden worden overdag tussen 06.00 uur en 21.00 uur gerealiseerd.
Omleidingsroute: Voor de omleidingsroute volgt u de bebording; zie onderstaande afbeelding. Tijdens de afsluiting zijn de IJsermanweg en de Tweede Bloksweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Aanwonenden, bedrijven, hulpdiensten, (brom)fietsers, bestemmingsverkeer, busdiensten en langzaam verkeer kunnen gebruik maken van de Tweede Bloksweg en de IJsermanweg.Wat merkt u ervan?
De werkzaamheden die wij hierboven omschrijven, kunnen enige overlast met zich meebrengen. Hiervoor vragen wij uw begrip. Wij doen ons uiterste best om te handelen als betrouwbare, betrokken en omgevingsbewuste aannemer. Dit betekent dat we inzetten op zo min mogelijk overlast, het waarborgen van de veiligheid in en om het werk, en het bieden van voortijdige en betrouwbare informatie aan belanghebbenden. Dat doen we altijd in samenwerking met het projectteam van de provincie Zuid-Holland.


20210415  Verkeersmaatregelen Vredenburghlaan Waddinxveen afsluiting Beijerincklaan def 20210415 Verkeersmaatregelen Vredenburghlaan Waddinxveen afsluiting Beijerincklaan def


15/04/2021