Via deze informatiebrief informenren wij u wat wij de komende periode gaan doen!

1. Afsluiting kruising Parallelstrctuur A12

Wanneer
Van vrijdagavond 2 april 2021 20.00 uur tot en met zaterdagavond 3 april 2021 24.00 uur.

Waar
De kruising parallelstructuur A12 met de Vredenburghlaan.

Wat merkt u ervan
Dit wegvak is geheel afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de afsluiting maken we de aansluitingen van het nieuwe deel op de bestaande parallelstructuur de N451. De werkzaamheden bestaan uit het frezen van asfalt, het aanbrengen van nieuw asfalt, het afwerken van bermen en het aanbrengen van bebording en markering. Deze werkzaamheden worden ook in de avond/nacht uitgevoerd.
Het Moerkapellepad blijft open voor (brom)fietsers.

Omleidingsroute
Voor de omleidingsroute volgt u de bebording.

2. Afsluiting IJsermanweg

Wanneer
Van vrijdagavond 2 april 2021 20.00 uur tot en met zaterdagmorgen 3 april 2021 12.00 uur

Waar
Gedeelte IJsermanweg t.h.v. de kruising met de Vredenburghlaan.

Wat gaan wij doen?
Dit wegvak is geheel afgesloten voor al het verkeer. Aan het begin en het einde van de IJsermanweg staan verkeersregelaars om het verkeer te begeleiden. Fietsers en langzaam verkeer worden omgeleid via de Tweede Bloksweg.
Tijdens de afsluiting wordt het oorspronkelijke profiel van de IJsermanweg teruggebracht, geasfalteerd, markering aangebracht en worden de bermen afgewerkt.

Omleidingsroute
Voor de omleidingsroute volgt u de bebordingWat merkt u ervan?
De werkzaamheden die wij hierboven omschrijven, kunnen enige overlast met zich meebrengen. Hiervoor vragen wij uw begrip. Wij doen ons uiterste best om te handelen als betrouwbare, betrokken en omgevingsbewuste aannemer. Dit betekent dat we inzetten op zo min mogelijk overlast, het waarborgen van de veiligheid in en om het werk, en het bieden van voortijdige en betrouwbare informatie aan belanghebbenden. Dat doen we altijd in samenwerking met het projectteam van de provincie Zuid-Holland.


20210331 Verkeersmaatregelen Vredenburghlaan Waddinxveen PSA 12 en IJsermanweg def 20210331 Verkeersmaatregelen Vredenburghlaan Waddinxveen PSA 12 en IJsermanweg def


20/05/2021